Shield Software development donosi celokupna aplikacijska rešenja za desktop i mobilne, projekte za brendiranje, održavanje infrastrukture i ispravke kompatibilnosti.

Site-responsivo

USLUGE

Mi razvijamo moćne, jedinstvene programe po slučaju, koji treba da odgovore na pravi način na zahteve naših kupaca. Naši iskusni stručnjaci planiraju, razvijaju i isporučuju rešenja koja odgovaraju porudžbi i potrebama naših klijenata- sve u zadatom roku i budžetu. Takođe sa punim razvojem naručenih softvera, nudimo i stalnu podršku i redovno ažuriranje.

 

Od dodatnih funkcija do prethodno razvijenih proizvoda do u celosti razvijenog softvera, naš iskusan tim će vam doneti isplativo-efektna i pouzdana softverska rešenja koja savršeno odgovaraju vašim jedinstvenim zahtevima i viziji.

Mi kombinujemo ogromno znanje i veliku stručnost sa kompleksnim poslovnim rešenjima malih, srednjih preduzeća i velikih korporacija da donesemo najbolje u BPM (Biznis Proces Menadžmentu), planiranju resursa, Kolaboraciji i sličnim projektima razvijanja softvera.
Mi pomažemo korporativnim klijentima da poboljšaju i optimizuju poslovne procese koji povezuju interne i eksterne klijente , različite aplikacije i izvore podataka, i zahtevaju sveobuhvatno rešenje u vidu jednog glatkog interfejsa.

 

Naša kompletna ponuda usluga dozvoljava našim klijentima da ubrzaju njihove poslovne procese, eliminišu neefikasne rutinske operacije. unapredi validnost podataka i smanji bafere preko izvora podataka, aplikacija i udaljenih lokacija.
Analiza i konsalting
Pružamo set pred projektnih usluga analiza kako bi se osigurala jasna vizija, integracija, transparentan i ostvarljiv budžet, razumni zadaci koji se mogu ispuniti, optimalni izbor tehnologije i sigurnosni koncepti.

Naš tim ima iskustva u razvijanju mobilnih aplikacija sa naprednim, kompleksnim i visoko funkcionalnim performansama; kreiranju mobilnih aplikacija kao nadogradnja na veb aplikacije, proširenje i integrisanje zastarelih aplikacija za mobilne, pa čak i postojeće mobilne aplikacije u obrnutom inženjeringu za bolje performanse, dodavanje novih mogućnosti i veća funkcionalnost.

Naši eksperti za razvijanje mobilnih aplikacija prate poslednje trendove u mobilnim tehnologijama i alatima kako bi održali korak sa napretkom mobilnosti potrošača i preduzeća, i tako omogućili da imate najbolju tehnologiju koja trenutno postoji na tržištu, prilagodljivom da obezbedi dugoročne strategije prouzvoda.

Naše QA odeljenje je posvećeno testiranju različitih softvera, veb i mobilnih aplikacija u skladu sa svim pravilima i propisima. Naši eksperti daju sve od sebe da upravljaju besprekorno vašim projektima. Svaka Vaša ideja će biti implementirana u finalni proizvod u skladu sa Vašim zahtevima i specifikacijama.

Mi isporučujemo stand-alone i integrisane usluge testiranja raznim kupcima od softverskih start ap kompanija do velikih korporacija , nudimo vrhunsko osiguranje kvaliteta kroz duboko razumevanje vaših poslovnih ciljeva i aplikacija.

Naš QA obim usluga se sastoji iz:
QA konsaltinga -Dokumentovane analize potreba i zahteva za obezbeđivanje kvaliteta projekta

Pun krug QA -Od zahtevanih analiza kroz razvoj, implementaciju i održavanje rešenja

Testiranje softvera-Web, desktop, mobilnih aplikacija i sistema servera sa strane -uzimamo sve platforme kroz jedinstveno i temeljno qa testiranje funnel-a za najbolje rezultate.

Naš software development oursourcing portfolio je napravljen da se obrati kompanijama kojima je kojima su potrebni profesionalci sa PUNIM RADNIM VREMENOM, i koji rade kao njihovo posvećeno osoblje softver developmenta, sa troškom lokalno zaposlenog osoblja.

Mi pomažemo ne tehničkim kompnaijama, ambicioznim start up kompanijama takođe, kao i već uspešnim korporacijama, da održe efektne timove širom sveta, koji pokrivaju više talenata i informacija, u različitim vremenskim zonama i veštinama-da maksimiziramo njihov potencijal, talenat, vreme razvoja i budžet.

Naša kompanija se fokusira na razvoj high-end veb aplikacija kako za internet tako i za intranet. Mi težimo pronalasku optimalnog rešenja za naše klijente, i brinemo se da čak i naše najteže i najkomplikovanije aplikacije budu lake za upotrebu.

Naše usluge za razvoj veb aplikacija pomažu organizacijama da odgovore na razne poslovne potrebe: od odeljenja do aplikacija za biznis linije do visoko prilagodljivih korisničkih aplikacija.

Pružamo korisnički prijatne, lepo dizajnirane veb aplikacije koje ispunjavaju specifične potrebe klijenta, visoko su prilagodljive i napravljene koristeći ostvarene radne okvire, alate i vremenski testirane procese.

TEHNOLOGIJE

Ako tražite robusni, prilagodljiv i siguran softverski dizajn koji koristi .NET development najbolje prakse, naša kompanija vam može pomoći. Naš tim iskusnih programera može da vam omogući sledeću .NET software development inicijativu preko:

ASP.NET Web Development, .NET Migration Services, .NET Professional usluga i više!

Mi smo doživeli veliki uspeh koristeći Microsoft.NET sa vodećim 3rd party tehnologijama kako bismo isporučili sjajne softverske proizvode i aplikacije.

Naš tim koristi više tehnologija okrenuvši se svakom aspektu razvoja, uključujući C # & VB.NET, JS, Node.js, JQuery, AJAX, HTML 5, CSS3, Bootstrap, DevExpress, Web Forms, ASP.NET i više.

 

Naš tim će brzo i uz male troškove premestiti ili redizajnirati vaš postojeći softver zbog prilagodljivosti i jednostavnosti održavanja, ili alternativno predložiti potpuno novi razvoj brenda ako je potrebno.

Google Android je izuzetna platforma za kreiranje snažnih i neodoljivih
aplikacija za današnje Android uređaje. Fleksibilnost Android operativnog sistema, i bogatstvo funkcija i karakteristika glavni su razlozi zašto je jedna od najpopularnijih mobilnih platformi napravljenih za globalno tržište mobilnih aplikacija. Organizacije imaju priliku da iskoriste popularnost računarstva mobilnih tehnologija i kreiraju dinamične mobilne aplikacije za svoje korisnike.

Naš tim za razvoj aplikacija zna kako da generiše vrednost kroz Android aplikacije i maksimizira povraćaj vaših uloženih investicija za android aplikacije preko suočavanja modela potrošnje ili konverzije unutrašnjih poslovnih ciljeva.

Naše iskustvo obuhvata više delatnosti:

  • aplikacije poslovne produktivnosti
  • CRM i prodaja snažne mobilnosti
  • Gaming, Društvene i aplikacije za slobodne aktivnosti
  • Multimedia mobile solutions
  • Komunikacijske aplikacije
  • Bluetooth, GPS, and Wi-Fi aplikacije

Naš intuitivni interfejs je dizajniran za neopterećujuće, prelepo korisničko iskustvo, a naše snažne mobilne platforme testirali su iskusni eksperti na različitim Android uređajima.

Mi koristimo ogromno C++ iskustvo i stručnost da izgradimo, prilagodimo, održimo i unapredimo softverske proizvode i aplikacije.

Naš tim ima iskustvo u usklađivanju C++ sa brojnim vertikalama i industrijama, pokrivajući mrežne aplikacije, sigurnosne i bezbednosne softvere, napredne medijske alate, CRM I CMS platforme na WINDOWS, LINUX i proizvodima baziranim na vebu.

Naši protokoli raspoređivanja pružaju rešenje za sigurnosni ključ, i obezbeđuju našim klijentima najbolju C++ isporuku proizvoda, na vreme, u okviru zadatog budžeta !

Naši klijenti se oslanjaju na naše razumevanje i stručnost koje imamo u Java tehnologijama, podržano sa našom posvećenošću i održavanjem koraka sa promenljivom Java tehnologijom pejzaža. Pomažemo našim klijentima da izaberu odgovarajuću Java arhitekturu, prateći trendove i isprobanih i testiranih pristupa za stvaranje robusnih i prilagodljivih Java aplikacija.

Razvili smo skup najboljih Java praksi za razvoj Jave -uključujući norme i standarde za tehnike korisničkog interfejsa, keširanje i upravljanje resursima, podešavanje performansi, uklanjanje grešaka, testiranje i web servise. Ove prakse pomažu da se obezbedi uspešan završetak svakog Java razvojnog projekta, bez dodatnog korišćenja vremena i prekoračenja troškova -ili negativnog uticaja na kvalitet softvera.

Pošto je jedan od najpopularnijih programskih jezika za dinamične web aplikacije, robusan i prilagodljiv kao takav, PHP se često koristi od strane našeg tima kao i MySQL, Linux and Apache, da ponudi efikasnu alternativu komercijalnim razvojnim softverskim platformama za građenje i pokretanje dinamičnih veb aplikacija visokih performansi.

Mi nudimo kompletnu A > Z uslugu, uključujući PHP Web Development, Application Development, PHP Porting and Migration, and outsourced profesionalne usluge za puno radno vreme

Naš Rubi tim isporučuje profesionalno dizajnirane veb solucije imajući u vidu zadate rokove i lean budžete.

Koristimo Rubi tehnike meta-programiranja i imamo raznovrsno iskustvo za implementaciju okvira za interakciju sa servisima trećih strana.

Naš intentzivan QA proces i ogromno iskustvo omogućavaju nam da kreiramo platformu baziranu na kodu i infrastrukturi koje je laka za održavanje, poboljšanje i savlađivanje.