Mi dizajniramo i razvijamo softver po vašoj želji, vaš softver !
Usluge koje pružamo
QA USLUGE

Naše QA odeljenje je posvećeno testiranju različitih softvera, veb i mobilnih aplikacija u skladu sa svim pravilima i propisima. Naši eksperti daju sve od sebe da upravljaju besprekorno vašim projektima. Svaka Vaša ideja će biti implementirana u finalni proizvod u skladu sa Vašim zahtevima i specifikacijama.

REŠENJA ZA PREDUZEĆA I KORPORACIJE

Mi kombinujemo ogromno znanje i veliku stručnost sa kompleksnim poslovnim rešenjima malih, srednjih preduzeća i velikih korporacija da donesemo najbolje u BPM (Biznis Proces Menadžmentu), planiranju resursa, Kolaboraciji i sličnim projektima razvijanja softvera.

 

PROGRAMI ZA DESKTOP

Mi razvijamo moćne, jedinstvene programe po slučaju, koji treba da odgovore na pravi način na zahteve naših kupaca.  Naši iskusni stručnjaci planiraju, razvijaju i isporučuju rešenja koja odgovaraju porudžbi i potrebama naših klijenata, sve u zadatom roku i budžetu. Takođe sa punim razvojem naručenih softvera, nudimo i stalnu podršku i redovno ažuriranje.

MOBILNE APLIKACIJE
Naš tim ima iskustva u razvijanju mobilnih aplikacija sa naprednim, kompleksnim i visoko funkcionalnim performansama; kreiranju mobilnih aplikacija kao nadogradnja na veb aplikacije, proširenje i integrisanje zastarelih aplikacija za mobilne, pa čak i postojeće mobilne aplikacije u obrnutom inženjeringu za bolje performanse, dodavanje novih mogućnosti i veća funkcionalnost.
VEB APLIKACIJE
Naša kompanija se fokusira na razvoj high-end web aplikacija kako za internet tako i za intranet. Mi težimo pronalasku optimalnog rešenja za naše klijente, brinemo se da čak i naše najteže i najkomplikovanije aplikacije budu lake za upotrebu.
DIZAJN POWERHOUSE
Faze razvoja

1-64

Analiza ključnih poslovnih procesa koji trebaju biti tehnološki podržani.

Definisanje off-the-shelf komponenti koje se koriste da uštede vreme i resurse.

Razvijanje neophodnih poručenih modula koji se savršeno uklapaju u biznis modele.

Integrisanje poručenih i off-the-shelf softvera da bi radili zajedno kao jedan sistem.

Proširivanje karakteristika platformi sa pojavom novih potreba, klijenata i prilika

slingscold

SPREMNI ZA LANSIRANJE!

Tehnologija koju mi volimo

Android

Iskustvo

bg

SHIELD SOFTWARE

DEVELOPMENT

Zašto da izaberete baš nas

KOMUNIKACIJA

NAŠI PROJEKTNI MENADŽERI ĆE VAS PRATITI OD POČETKA!

BRZA ISPORUKA

MI PLANIRAMO CEO PROJEKAT I ZAVRŠAVAMO GA NA VREME

NAPREDNA INFRASTRUKTURA

MI ISPORUČUJEMO STABILNU, ODRŽIVU I SKALABILNU INFRASTRUKTURU!

JASAN I KOMPATIBILAN KOD!

MI ISPORUČUJEMO JASAN, VLASNIČKI I KOMPATIBILAN PROIZVOD!

bg4

&

CROSS UREĐAJ PLANIRAN

I SPREMAN!

STOPA ZADOVOLJSTVA!

100%

VRHUNSKE PERFORMANSE,
NAPRAVLJENE DA TRAJU!

8x
performance

many new
features

introducing

PARALLAX LAYERS

FANCY PARALLAX EFFECT

by mouse move

Strateški partneri i platforme

Partners and Platofrms

Mi razvijamo softver prilagodjen vašim potrebama

Nezavisno od toga da li je u pitanju nov koncept, postojeća aplikacija face-lift ili novo spajanje odvojenih sistema-Shield Software Development pokriva kompletan opseg životnog ciklusa softvera, od planiranja funkcionalnosti softvera tako da odgovara vašim poslovnim i tehničkim potrebama, uz primenu najnovijih tehnologija , takođe već dokazanih (old school ) tehnologija kao i cutting edge-nove tehnike kodiranja i jezika, sve do potrebnih ažuriranja , nadogradnje, ispravki i buduće kompatibilnosti sistema. Mesto za sve vaše potrebe koje se tiču softvera od sada pa nadalje !

Portfolio naših usluga

Mi razvijamo moćne, jedinstvene programe po slučaju, koji treba da odgovore na pravi način na zahteve naših kupaca. Naši iskusni stručnjaci planiraju, razvijaju i isporučuju rešenja koja odgovaraju porudžbi i potrebama naših klijenata, sve u zadatom roku i budžetu. Takođe sa punim razvojem naručenih softvera, nudimo i stalnu podršku i redovno ažuriranje.

Android-icon (1)Naš tim ima iskustva u razvijanju mobilnih aplikacija sa naprednim, kompleksnim i visoko funkcionalnim performansama; kreiranju mobilnih aplikacija kao nadogradnja na veb aplikacije, proširenje i integrisanje zastarelih aplikacija za mobilne, pa čak i postojeće mobilne aplikacije u obrnutom inženjeringu za bolje performanse, dodavanje novih mogućnosti i veća funkcionalnost.

system-usersMi kombinujemo ogromno znanje i veliku stručnost sa kompleksnim poslovnim rešenjima malih, srednjih preduzeća i velikih korporacija da donesemo najbolje u BPM (Biznis Proces Menadžmentu), planiranju resursa, Kolaboraciji i sličnim projektima razvijanja softvera.

Naši klijenti

Mi sarađujemo sa velikim brojem kompanija širom sveta i pružamo im desktop, korisnička, biznis i mobilna softverska rešenja, kao i održavanje kompleksnih infrastrukturnuh podataka.

contact us 2
partners