MNB34ERT5E

Shield Software development donosi celokupna aplikacijska rešenja za desktop i mobilne, projekte za brendiranje, održavanje infrastrukture i ispravke kompatibilnosti.

Site-responsivo

Shield Software Development je osnovan 2014 godine, ima kancelariju u Novom Sadu, Srbija, i pruža usluge dugoj listi klijenata od Sjedinjenih Američkih država, Francuske , Izraela, Indije , Brazila itd.

O našim klijentima se brine posvećeni projekt mendažer, koji analizira njihove potrebe sa tehnološkog stajališta, planira njihov proizvod od nacrta i potrebnih koraka celog projekta, sve kako bi bili sigurni da deluje u odgovarajućem vremenskom okviru i zadatom budžetu.

MISIJA

Mi verujemo da pružamo vrhunsku uslugu i tehnologiju koja vam je potrebna, uz male troškove. To može biti samo jedan projekat ili vam možemo ustupiti naše specijaliste -– Shield Software Development je vaš prvi i jedini provajder lean i kompletnih rešenja!

VREDNOSTI I PRUSTUP

 • Integritet-Naša usluga je dizajnirana da rešava probleme, tehničke potrebe i smanji tehničke barijere sa kojima se možete suočiti, i kao takvi, naši proizvodi i rešenja su stvoreni da rešavaju specifične potrebe, na jasan i jednostavan način.

  • Fokus-Mi održavamo naš softver lean i ciljnim! Naša rešenja ne pretrpavamo nepotrebnim dodatnim karakteristikama-uveravamo vas da ćete dobiti direktno rešenje za vaše specifične potrebe bez neželjenih komplikacija ili troškova.

   • Jednostavnost-Naši softverski paketi poseduju profesionalne performanse u prijateljskom, automatizovanom interfejsu, dozvoljavajući vam da uživate u super sofisticiranim algoritmima bez potrebe da razumete i jednu liniju koda!.

   USLUGE

   Mi razvijamo moćne, jedinstvene programe po slučaju, koji treba da odgovore na pravi način na zahteve naših kupaca. Naši iskusni stručnjaci planiraju, razvijaju i isporučuju rešenja koja odgovaraju porudžbi i potrebama naših klijenata, sve u zadatom roku i budžetu. Takođe sa punim razvojem naručenih softvera, nudimo i stalnu podršku i redovno ažuriranje.

   Mi kombinujemo ogromno znanje i veliku stručnost sa kompleksnim poslovnim rešesnjima malih, srednjih i velikih korporacija da donesemo najbolje u BPM (Biznis Proces Menadžmentu), Planiranju resursa, Kolaboraciji i sličnim projektima razvijanja softvera.

   Naš software development oursourcing portfolio je napravljen da se obrati kompanijama kojima je kojima su potrebni profesionalci sa PUNIM RADNIM VREMENOM, i koji rade kao njihovo posvećeno osoblje softver developmenta, sa troškom lokalno zaposlenog osoblja.

   Mi pružamo usluge profesionalnog dizajna. Naši dizajneri će kreirati i prilagoditi dizajn po vašoj meri za vaše usluge i pobrinuti se budete zadovoljni krajnjim ishodom.

   Naša kompanija se fokusira na razvoj high-end web aplikacija kako za internet tako i za intranet. Mi težimo pronalasku optimalnog rešenja za naše klijente, brinemo se da čak i naše najteže i najkomplikovanije aplikacije budu lake za upotrebu.

   Naše QA odeljenje je posvećeno testiranju različitih softvera, veb i mobilnih aplikacija u skladu sa svim pravilima i propisima. Naši eksperti daju sve od sebe da upravljaju vašim projektima besprekorno. Svaka Vaša ideja će biti implementirana u finalni proizvod u skladu sa vašim zahtevima i specifikacijama.

   Naš tim ima iskustva u razvijanju mobilnih aplikacija sa naprednim, kompleksnim i visoko funkcionalnim performansama; kreiranje mobilnih aplikacija kao nadogradnja na veb aplikacije, proširenje i integrisanje zastarelih aplikacija za mobilne, pa čak i postojeće mobilne aplikacije u obrnutom inženjeringu za bolje performanse, dodavanje novih mogućnosti i veća funkcionalnost.